Contactgegevens

 

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties, mail dan naar anjabakker@opvoedenextra.nl of gebruik het onderstaande contactformulier

U krijgt binnen 48 uur antwoord van mij.

Belt u liever en mocht u de voicemail krijgen, spreek dan uw naam en telefoonnummer in en u wordt terug gebeld door mij.

 

 

Opvoeden Extra

Anja Bakker

Nunspeet

 

Telefoon:

06 44442885

 

Email:

anjabakker@opvoedenextra.nl

 

AGB-code 98101207

KvK-nummer 63050021

 

Opvoeden extra is aangesloten bij de Beroepsvereniging van Professionals in Sociaal werk (BPSW) en houdt zich dientengevolge aan de Beroepscode voor de Jeugd- en Gezinsprofessional.

Opvoeden extra is geregistreerd bij SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd, nummer 110020484) en is verplicht de meldcode

voor huiselijk geweld en kindermishandeling te hanteren. Dit is een stappenplan voor het handelen bij signalen van huiselijk geweld en kindermishandeling.

 

Opvoeden extra is geregistreerd bij en gecertificeerd door Kiwa Mijn Keurmerk (nummer 11887).

 

Bent u van mening dat bepaalde zaken beter hadden gekund of dat u onzorgvuldig behandeld bent? Graag ga ik met u in gesprek om samen tot een oplossing te komen.

Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan heeft u de mogelijkheid ondersteuning in te schakelen van een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Hiervoor is Opvoeden extra aangesloten bij de klachtencommissie van SoloPartners. Klikt u hier voor een volledige toelichting van de klachtenprocedure.

 

 

 

Contactformulier

 

Welk getal is hoger: 8 of 5? (Vragen we om misbruik te voorkomen.)