Wie ben ik

                                                                                             

Mag ik mij even aan u voorstellen? 

Ik ben Anja Bakker en de moeder van twee volwassen kinderen, een dochter en een zoon.    

Ik woon in Nunspeet, op de Noord-West Veluwe. 

 

                                           

 

                                           

Ik ben mijn carrière begonnen als leidster en directrice van een kinderdagverblijf,samen met een collega. Later heb ik gewerkt op een peuterspeelzaal en daarna met minderjarige alleenstaande asielzoekers. De laatste 12 jaar ben ik groepsleidster geweest op een intensieve, intramurale behandelgroep. Ik heb gewerkt met licht verstandelijk beperkte jongeren met ontwikkelingsstoornissen en met hun ouders. Ik vind het een uitdaging te ontdekken wat een kind kan helpen om zijn krachten en mogelijkheden te ontwikkelen. Dat dit zo veel mogelijk gebeurt in de eigen omgeving van een kind, is voor mij een belangrijk uitgangspunt. Dat is de reden dat ik verder ben gaan studeren om ook ambulant werk te kunnen doen. Door het werken in de gezinnen ontdekte ik mijn passie. Ik heb een enorme bewondering voor het doorzettingsvermogen van ouders en hun kinderen en voor het vermogen waarop iedereen oplossingen zoekt. Een ieder doet dat op zijn geheel eigen wijze en in zijn eigen tempo.

Ik heb daarom besloten Opvoeden extra op te richten. Opvoedingsvaardigheden, mogelijkheden, tempo en wensen van ouders zijn voor mij leidend. Ik kijk over uw schouder met u mee. Met een beetje van mijn deskundigheid hoop ik in gezinnen een verschil te kunnen maken.

Men zegt van mij dat ik makkelijk aansluiting vind bij kinderen en hun ouders, makkelijk contact maak, humor heb, enthousiast ben, goed kan luisteren en kennis van zaken heb.

Aan u om daar verder zelf over te oordelen!

 

 

Bent u een beetje nieuwsgierig geworden?

U kunt ook kijken op mijn linkedin profiel om meer te weten te komen.